Želov turnir 2019

32. po redu "Želov" turnir je završen, a kao i svaki prethodni ostaće upamćen po odličnom basketu i po nekim novim klincima koji su se predstavili ljubiteljima basketa. Interesovanje je bilo na zavidnom nivou u svim kategorijama. Mnogobrojni posetioci su prisustvovali kvalitetnim igrama, a o tome najbolje govori poseta tokom eliminacionih rundi, gde se u čuvenom bifeu na Želovom tražila stolica više, dok su mladi popunili tribine.


Na kraju svaka kategorija je dobila najbolju ekipu za ovu godinu, a momci pored priznanja i medalja, kao nagradu imaju kao nagradu i prestiž i poštovanje kao pobednici čuvenog i tradicionalnog "Želovog" turnira. U svim finalima smo gledali odlične baskete, a nakon juniora, bilo je i tradicionalno šutiranje trojki gde je pobedu odneo najmladji ušesnik finala Aleksandar Lazović, drugo mesto zauzeo je Lazar Simeunović, a treči je bio Luka Ćalović.Za kraj kao i svake godine ostalo je finale seniora u kom su sastale 2 ekipe koje su pokazale najviše na turniru i odigrale veoma kvalitetno finale, u kom su gledaoci mogli da vide sve, pregršt lepih poteza, borbu za svaku loptu, ali i dosta nervoze. Na kraju je ekipa Čafeterije slavila i time zatvorila ovogodišnji 32. "Želov" turnir. Organizatori su odradili kao i svake godine odličan posao, o čemu najviše govori i odlična poseta tokom trajanja turnira. Do sledeće godine...


Pobednici po kategorijamaPioniri1. mesto - Picerija Kraljica

2. mesto - King

3. mesto - Alibaba i 3 crnca

Kadeti1. mesto - Top Gan

2. mesto - Proleće

3. mesto - Mićić Gradac Ča i Elektrovat

Juniori1. mesto - Juko Company 09

2. mesto - Auto škola Bezbednost

3. mesto - Srpski pab i Sloboda

Pobednik u šutiranju trojkiSeniori1. mesto - Čafeterija (Nikitović Filip, Uroš Maksić, Bratislav Grujić, Marko Radisavljević, Nikitović Kosta)

2. mesto - Tres Caffe (Milovanović Nikola, Ivanović Veljko, Vujičić Boško, Vujičić Dušan)

3. mesto - Što da ne? (Ćalović, Šušić, Maslarević, Ocokoljić) i 427kg (Milovanović L., Paunović, Stefanović, Milovanović S.)

FINALE SENIORA