Novi gradski derbi sa ekipom Čačak 94

Kapiten i dugogodišnji igrač plavo belih sa železničke stanice Petar Raković na 2 kola pred kraj prvenstva ocenjuje sezonu kao uspešnu.

-Činjenica je da nismo bili na našem maksimalnom nivou u play off delu takmičenja kada je to bilo najpotrebnije i kad smo trebali da napravimo taj dodatni korak i udjemo u KLS. Sve u svemu kad pogledm celu sezonu, ne mogu reći da nije bila uspešna.

O značaju derbi utakmice i važnosti meča za Čačak 94, Raković kaže:

-Gradski derbi je uvek specifična utakmica, a u ovom slučaju pogotovu, jer je od velikog značaja pre svega za ekipu Čačka 94. Oni su i favorit u ovom meču, kako zbog njihove odlične, tako i naše malo slabije forme. Mi ćemo kao i u svakom susretu ići na pobedu, a voleo bih da publika ispuni dvoranu kao i u prvom meču. Svi momci koji će biti na terenu u subotu su to bez sumnje i zaslužili.

Raković se osvrnuo kratko i na ekipu i cilj Čačka 94 - “Ekipi Čačka 94 zaista želim svu sreću u ostvarivanju njihovog cilja i plasmanu u KLS. Bez sumnje to je veoma bitno i za naš grad i košarku, a tako i mlade košarkaše koji dolaze. Iako rivali na terenu, većina nas se poznaje veoma dugo, a rivalstvo ne ruši drugarstvo.”

Utakmica se igra od 19:00h u hali kraj Morave. Ovom prilikom pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu u što većem broju i podrže kako našu ekipe, tako i obe ekipe.