Železničar - Spartak 81:73

Nakon poraza u Zemunu na samom kraju meča naši momci bili su odlučni da sledeći meč dobiju. Utakmica pred svojim navijčima, gost ekipa Spartaka koja je nakon odličnog početka bila u pobedu, ali ipak stigla nakon pobede u malom vojvođanskom derbiju protiv ekipe Proletera iz Zrenjanina.

Odmah na startu naši igrači su brzali u želji da što pre stave do znanja gostima da ovu utakmicu neće izgubiti. Gosti predvodjeni Barnom i iskusnim Krstanovićem drže svoju ekipu u egalu. Ipak na poluvreme se otišlo sa poenom prednosti naše ekipe.

Nošeni navijačima kojih je bilo oko 300, Železničar je počeo da lomi goste. Doprinos Radovića je bio fenomenalan koji je uz 4 pogođena šuta van linije 6,75m napravio razliku i odigrao najbolji meč ove sezone. Naši momci su priveli meč kraju bez većih problema i tako slavili drugi put pred svojim navijačima.

U sledećem kolu ekipa Železničara gostuju najkvalitetnijoj ekipi ovogodišnje lige, KKK Radničkom iz Kragujevca koji predvođeni iskusnim Katićem i Stevanovićem su usamljeni na čelu tabele.

Raković - 4p, Petrović, Goronjić, Dmitrović 9p 10sk, Babović 4p, Panić 12p, Šušić 13p 5sk 5as, Krsmanović 16p, Radović 19p, Milošević, Pečenković 2p, Kovačević 2p