Železničar - Mladost Smederevska Palanka 90:84

Poslednji meč u godini koja je bila veoma uspešna za Železničar, a ujedno prva za novog trenera Branka Jorovića. Od samog starta videlo se da igrači žele da završe godinu pobedom pa je energija bila na zavidnom nivou.

Naš tim je vodio tokom čitavog meča, ali nikako nije uspevao da prelomi, gosti su stalno uspevali da se vrate pa se do samog kraja čekalo ko će biti pobednik. Gosti svaku utakmicu igraju pod pritiskom pobede, ali naši momci imaju još dosta toga da kažu ove sezone.

Predvođeni najiskusnijim igračima Želovci na kraju dolaze do pobede i odlaze na mini odmor u pozitivnom raspoloženju. Čestitke momcima, a i novom treneru Joroviću, kao i zahvalnost publici koja je još jednom došla u velikom broju.

Naša ekipa vam želi srećne Novogodišnje i Božićne praznike,a mi se vidimo 18. januara kad kreće drugio deo prvenstva i dočekujemo ekipu Proleter Naftagas-a iz Zrenjanina.

Raković 18p 5sk 5as, Petrović 8p, Goronjić, Dmitrović, Babović, Panić 16p 6as, Šušić 14p 6sk, Krsmanović 12p 7sk, Radović 12p, Milošević, Pečenković, Kovačević 10p