Železničar - Fair Play 80:86

Nošeni velikom pobedu koju su ostvarili u Nišu protiv Konstantina, naši momci su dočekivali drugu ekipu iz Niša, Fair Play. Ovo je ujedno bila i velika prilika da se ostvari nova pobeda koja bi bila možda jedna od odlučujućih u ostvarivanju cilja, koji je ostanak u 2MLS.

Odmah na startu gosti su pokazali da su došli da igraju na sve ili ništa, s obzirom da je ova utakmica za njih bila upravo to. Taj nivo igre su držali celo prvo poluvreme i uspeli da ga privedu u svoju korist. Mala razlika na poluvremenu je smirila oko 500 gledalaca, jer su očekivali da će Želovci naći svoju igru u drugom delu.

Ipak treći period igre je doneo upravo suprotno, a gosti su odlepili na dvocifrenu prednost. Centar Rnić predstavljao je zajedno sa Stanisavljevićem nerešiv problem za odbranu Železničara. Do kraja bilo je šanše za povratak, ali ipak ne i snage, pa gosti nose na jug velika 2 boda. ovde.

Sledeće kolo je gostovanje ekipi BKK Radničkog, a za opstanak je potrebno još pobeda, pa se nadamo da će naši momci opet sa gostovanja doneti ceo plen.

Raković - 19p 5sk, Petrović 14p, Goronjić, Simeunović, Panić 22p, Šušić 7p 9sk, Krsmanović 10p 10sk, Radović 5p, Milošević, Pečenković 2p 5sk, Kovačević 1p