Železničar - BKK Radnički 96:74

Posle teškog poraza u gostima od ekipe Fair Play/a nakon produžetka, u goste su nam došli igrači BKK Radničkog, ekipa koja važi za jednog od favorita za ulazak u KLS.

Naša ekipa je imala motiv više i pokazala da može da se nosi i sa dosta, na papiru, jačim ekipama. Iako par koševa razlike za goste nakon prvog perioda naši momci nisu odustajali i preveli utakmicu u svoju korist.

Nešto više od 300 gledalaca u hali kraj Morave, bodrilo je Želovce koju su tokom drugog poluvremena izgledali fenomenalno i kontrolisali utakmicu u svakom segmentu igre. Ipak neiskustvo i možda prevelika želja za dobrim rezultatom dovelaje do toga da najiskusniji na terenu Lučić i Valjarević ipak donesu pobedu svojoj ekipi i odnesu ceo plan za Beograd. Ono čto ipak raduje je borbena i dobra ekipa i nema sumnje da će se sreća malo i nama osmehnuti.

U narednom kolu, plavo-beli gostuju ekipi Zemun Fitofarmacije, koja je na deobi prvog mesta. Meč se igra u hali Pinki u Zemunu, u subotu 7.12. od 16 i 45.

Raković 8p, Petrović 6p, Goronjić, Dmitrović 6p 11sk, Babović, Panić 13p, Šušić 7p, Krsmanović 15p 6sk, Radović 14p, Milošević, Pečenković 3p, Kovačević 2p