Zdravlje - Železničar 96:74

Nakon neočekivanog poraza kod kuće od ekipe Svetog Đorđa, košarkaši Železničara gostovali su ekipi Zdravlja iz Leskovca, koja je jedan od kandidata za najviši plasman i boriće se za jedno od 2 prva mesta i ulazak u KLS.

U prvoj četvrtini viđena je egal igra, u kojoj su naši momci pokazali da bi možda mogli da se bore sa ekipom Zdravlja. Međutim, polovinom druge četvrtine, domaćini kreću da igraju svoju brzu igru i nošeni svojim navijačima dolazi i do prednosti od 15 poena razlike.

Želovci nisu imali snage za povratak, nosioci Panić i Raković nisu bili na svom nivou, te domaćini u jednom trenutku stižu do prednosti od skoro 30 poena razlike. U četvrtom periodu igre, naši momci su uspeli da spuste ogromnu razliku, pre svega uz 2 trojke Pečenkovića. Na kraju Železničar gubi još jedan meč, a ekipa se okreće susretu sa ekipom Konstantina iz Niša, gde će tražiti prvu pobedu na domaćem terenu.

Bez obzira na slab početak sezone, ova ekipa je zaslužila podršku i nadamo se da ćete u subotu od 19h, u hali kraj Morave, doći u što većem broju i podržati ih.

Raković - 9p, Petrović 8p, Goronjić 4p, Dmitrović 12p 9sk, Babović 3p, Panić 4p, Šušić 11p, Krsmanović 6p, Radović 3p, Milošević, Pečenković 8p, Kovačević 6p