Sloga - Železničar 82:78

Nakon pobede nad ekipom Pirota, naši momci imali su motiv više, da pokažu da to nije slučajnost i da iznenade favorizovanu Slogu u Kraljevu. Odmah napočetku odličan start Žela, i egal u prvoj četvrtini. Nači igrači su videli da mogu da igraju protiv dosta iskusnije, i ove godine na tabeli daleko uspešnije ekipe iz Kraljeva.

Preko 1000 gledalaca je bilo u novoj hali sportskog centra Ibar, a i Čačani su imali podršku svojih standardnih navijača. Žele na pola druge četvrtine ima prednost i od 6 razlike, ali domaćini nošeni publikom do kraja poluvremena prevode i odlaze na veliki odmor sa samo poenom prednosti. U mnogome je utakmica podsećala na onu iz prvog dela sezone, gde je viđen egal do samog kraja, a Kraljevčani uz malo sportske sreće došli do pobede.

Drugo poluvreme je pokazalo da Čačani mogu da se nose sa ekipom iz vrha tabele, iako je bilo malo panike u redovima Sloge, nošeni iskusnim Mirkovićem i Kostićem, Sloga ipak stiže do pobede, ali mnogo teže nego što su to očekivali. Slogi želimo sve najbolje u nastavku takmičenja i ulazak U KLS, a naši momci nastavljaju svoju borbu za opstanak i još pobeda.

Prvi na tom putu je Beovuk 72 iz Beograda i nadamo se da će plavo beli potvrditi trijumf iz Beograda i doći do još 2 jako bitna boda.

Raković - 15p 12sk, Petrović 13p 4ul, Goronjić, Babović 1p, Panić 11p, Šušić 18p, Krsmanović 6p, Radović 6p, Krunić, Pečenković 4p, Kovačević 4p