Fair Play - Železničar 90:89

Ekipa Fair Play-a iz Niša dočekala je naše momke, koji su otišli sa dosta optimizma želeći da ostvare još jednu pobedu na strani. Utakmica je počela u egalu da bi se početkom drugog perioda igre ekipa Fair Play-a odvojila na dvocifrenu prednost.

Želovci nisu imali dobar odgovor na ovu igru domaćina i izgledali su u pojedinim trenucima izgubljeno. Ipak nošeni iskusnijim igrača, proradio je inat i prednost je krenula da opada.

Nakon fenomenalnog preokreta imali smo i vojdstvo, a na 15 sekundi do kraja, na semaforu je bilo 3 poena više za naše momke. Ipak odlučili su se da brane zadnji napad i na veliku žalost domačini su pogodili trojku i odveli utakmicu u produžetak. Produžetak je ipak počeo u sličnom momentumu i Žele je opet imao prednost koja je išla i do 5,6 poena razlike. Ipak umor i dekoncentracija su doveli do toga da domaćini ipak slave sa jednim poenom razlike.

U subotu nam u goste dolazi ekipa BKK Radničkog iz Beograda, koja važi za jednog od favorita u ligi, ali uz podršku sa tribina sigurno je da možemo do pobede.

Raković 12p 5as, Petrović, Goronjić, Dmitrović 10p 11sk, Babović, Panić 20p 6sk, Šušić 13p, Krsmanović 7p, Radović 9p, Milošević, Pečenković 11p, Kovačević 7p