BKK Radnički - Železničar 92:87

Meč koji je mogao mnogo da donese našim momcima, ali je imao tešku uvertiru. Većina takmičenja širom Evrope su već bila prekinuta, kao i ABA takmičenja, međutim naši momci su imali gostovanje u Beogradu. Odluka je bila da se utakmica igra bez prisustva gledalaca.

Na startu, u praznoj hali na Crvenom Krstu, domačin je startovao izuzetno jako i vrlo brzo stigao do dvocifrene prednosti. Delovalo je da će naši momci teško da se vrate. Ipak smogli su snage.

Želovci su na drugo poluvreme izašli mnogo motivisaniji i pokazali da neće biti lak plen. Odlična igra u trećem i četvrtom delu dovela je do toga da razlike spadne i na 2 poena i uvedu utakmicu u egal. Ipak nisu imali snage za kompletan preokret, a domaćin se bolje snašao u samom kraju i ipak došao do pobede. ovde.

Nakon ovog kola, liga je prekinuta zbog širenja virusa COVID 19. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o daljim odlukama KSS-a, a u međuvremenu, budite odgovornii povedite računa, Ostanite kod kuće.

Raković - 17p 7sk 5as, Petrović 18p, Goronjić, Simeunović, Panić 16p 7as, Šušić 12p 10sk, Krsmanović 3p, Radović 12p, Milošević, Pečenković 3p, Kovačević 6p