Želovci završili sezonu na 5. mestu

Naši momci su ovu izuzetno tešku i turbulentnu sezonu priveli kraju. 5. mesto je odličan uspeh za mladu ekipu sa železničke stanice. Ono što je posebno raduje da su neki mladi momci izašli u prvi plan, pre svega Krsmanović i Šušić. Naša ekipa se pre svega isticala odličnom fizičkom spremom. Trener Bjelić se trudio da svima da šanšu, ali je rezultat pre svega bio na prvom mestu.

Na kraju, svi možemo biti zadovoljni ovim rezultatom uz nadu da ćemo sledeće godine probati da napravimo još bolji rezultat.

Kovid sezona, kako je mnogi zovu, odvojila je publika od utakmica, a sigurno da bi naši momci igrali još bolje da su imali podršku sa tribina. Par utakmica je izgubljeno zbog neiskustva, ali i toga što publika nije mogla da nosi ovaj mladi tim u tim trenucima i da im dodatnu snagu.

Mi se nadamo da će ova popravljena epidemiološka situacija da se zadrži pa da u sledećoj sezoni budemo uz naš Žele. Takođe, ovom prilikom čestitamo ekipi KK Čačak 94 ulazak u viši rang, čime ćemo sledeće godine, posle mnogo vremena, gledati gradski derbi u 2. muškoj saveznoj ligi Srbije.